Kursus- og mødelokaler i Herning

Vi har lokalerne til det lille møde, den store konference – og alt det ind imellem

Brug pilene på billedet herunder, for at se mødelokalerne.

FÅ BROCHURE

De rigtige rammer til dit næste event

Planlægger du et foredrag, en bootcamp, en erhvervsmesse, et business dating-arrangement eller noget helt femte, så er Innovatorium et hus ud over det sædvanlige. I Innovatorium kan du leje mødelokaler – i forskellig størrelse og indretning

Du kan derfor få tilpasset dit præcise møde-, kursus- eller konferencebehov.

  • Topmoderne AV-udstyr
  • Gratis wi-fi i hele huset
  • Mulighed for forplejning
  • Receptionsservice
  • Gratis parkering

Ring på tlf: +45 7020 8911, og hør mere om vores attraktive lokaler!

Mad og frokost fra kantinen til dit møde

Forplejning

DinnerdeLuxe tilbyder at klare al forplejning til dit møde, kursus eller event.

Fra morgenmad, kaffe, kage, frugt, nødder og lignende – til komplet frokost serveret i mødelokalet, det mellemstore kursuslokale, konferencelokalet eller atrium(kantinen) efter ønske.

Du kan få komplet forplejning, hvis du ønsker at inkludere dette. Derfor sparer du energi, tid og besvær til dit kursus eller konference, ved at benytte Innovatoriums samlede event-løsning.

Reception

Dine gæster bliver mødt med venlighed og information.

I receptionen kan de se på storskærmen, at de er ventet – og hvilket mødelokale de skal være i. Desuden bliver dine gæster modtaget med et stort smil, når de træder ind i vores reception og bliver peget den rigtige vej.

Tryk på knappen eller ring på 70208911 og hør mere om vores lokaler.

BESTIL DIT MØDE ELLER KURSUSLOKALE I DAG!
Indgang m. skærm til Innovatorium Herning

Ofte stillede spørgsmål om mødelokalerne

Hvordan foregår betalingen af et mødelokale?

Vi sender en faktura på mail, som lokalet lejes i/er booket i. Lige meget om du skal holde møde med én person i Midjylland eller bruge kursus- eller konferencelokaler til mange, kender du fra starten af dine omkostninger til leje af vores professionelle lokaler.

 

Hvor længe kan lokalerne anvendes?

Du kan kun benytte mødelokalerne i det tidsrum, hvori du har er booket dem. Dette aftales altid fra starten af sammen med prisen inden en booking laves. Hvis du ønsker at høre til ledighed, så tøv ikke med at kontakte os.

Kan jeg afholde et heldagsmøde i lokalerne og hvad vil det koste?

Har du brug for booke et lokale hele dagen, kan dette sagtens lade sig gøre. Prisen starter fra kr. 1.100,00 for et af de mindre mødelokaler vi har i huset. For en konkret pris på et møde / kursuslokale, tag kontakt vha. formularen herunder.

Hvor sent kan jeg afbestille min booking?

Du kan senest 1 uge inden mødet afbestille din bookning. Har du bestilt
forplejning med DinnerdeLuxe, vil der være en længere afbestillingsfrist. Tag derfor kontakt med det samme, hvis du bliver forhindret i at afholde dit møde, kursus, bootcamp eller konference i vores lokaler.

Er der projektor, skærme og adaptere i mødelokalerne?

I alle vores mødelokaler er der professionelt AV-udstyr, så du nemt kan koble din computer til en fjernsynsskærm eller en projektor. De større lokaler med plads til over 10 personer, er velegnet til at afholde heldagskurser eller konferencer, da der er god plads projektere installeret.

Hvad er den største fordel ved Innovatoriums lokaler?

Ved at benytte Innovatoriums mødelokaler, kan du fokusere på din vigtigste opgave: At servicere dine kunder og samarbejdspartnere til dit møde. Lokalerne er professionelle, det hele fungerer og der er styr på maden samt rengøring at lokalerne. Det er derfor så mange vælger at bruge dem som kursuslokaler samt til bootcamps og strategimøder.

Udpluk af mødelokaler du kan leje

Vi tilbyder mødelokaler til lidt mindre møder i professionelle omgivelser, med moderne it-udstyr. Mødelokalerne indeholder et bord med plads til op til 8 personer, whiteboard og projekter.

Har i brug for meget plads, tilbyder vi mødelokaler med plads til 10+ personer, så alle parter kan deltage i møderne. Mødelokalerne er udstyret med moderne it-udstyr.

Undervisning- og konferencelokale i Herning

Til store møder, kurser og konferencer op til 70 personer, har vi også faciliteterne. Mødelokalerne er udstyret med moderne it-udstyr. Læs mere om konferencelokaler i Herning.

Bestil en oversigt over lokaler og priser

Virksomhed/organisation (Skal udfyldes)

Dit navn (Skal udfyldes)

Din Email (Skal udfyldes)

Dit mobil nr (Skal udfyldes)

Bemærkninger