Lej et kontor i Herning

Læs mere om at leje kontorlokaler i Innovatorium

Bliv en del af et fællesskab og netværket og få hele pakken med reception, mødelokaler, kantine og andre attraktive fællesfaciliteter, så du kan fokusere 100 procent på at skabe værdi og vækst.

Innovatorium er en oplagt mulighed for at få et professionelt kontor, for virksomheder fra Herning og omegn. Læs herunder hvorfor.

De bedste kontorer i Herning

Det gælder om at finde et kontor, der matcher dine behov, hvor din virksomhed kan vokse og skabe vækst. Derfor er vi sikre på at vi kan finde et kontor der passer til størrelsen på din virksomhed. Med kontorer fra 19m² til 600m², finder vi et lokale der passer perfekt til dig. Lige meget hvilket lokale, får du adgang til Innovatoriums store netværk af lokale virksomheder.

I Innovatorium får du bl.a:

  • Et kontorlokale der passer til din virksomhed
  • Fleksible arbejdstider med adgang til Innovatorium 24/7
  • Mulighed for at spare med over 70 andre virksomheder

Kontakt os og lad os sammen finde et kontor til din virksomhed.

Kontor i Innovatorium Herning
Lukket kontorlokale i Innovatorium

 Et kontor på jeres præmisser

Arbejder i bedst overfor hinanden eller ved siden af hinanden, så bestemmer i helt selv hvordan jeres kontor skal indrettes, hvilket miljø og kultur I vil skabe. Når i lejer kontoret er det tomt og i skal selv sørge for inventar. Innovatorium sørger for en hurtigt internetforbindelse (200/200), og så er i egentlig klar til at skabe vækst og værdi for jeres virksomhed.

Med et nøglekort til Innovatorium styrer i selv jeres arbejdstider, da i kan komme og gå som i vil 24/7

Bliv en del af fællesskabet

Hos Innovatorium Herning får du meget mere end blot et kontorlokale. Med 70+ lejere i huset er både døre og sind åbne, og der udveksles ideer, viden og erfaringer på kryds og tværs af huset. Fælles for alle er, at de vil hinanden.

Der er rig mulighed for at skabe og vedligeholde de forretningsmæssige og personlige relationer, der er en helt afgørende fordel ved at være lejer i huset.

Få et visuelt intryk af Innovatoriums kontorer i Herning, ved at se videoen herunder!

Fællesskab på tværs af virksomheder

Eksempler på kontorlokaler til leje

I et af vores kontorlokaler på 30 kvm passer perfekt til 5-7 medarbejdere. Lokalet giver god plads til et mindre kontormiljø og evt. produktfremvisning.

Stort kontorlokale hos Innovatorium

Et af vores store kontorlokaler på 75 kvm, egner sig perfekt til en virksomhed på 12-15 medarbejdere. Lokalet giver mulighed for et stort kontormiljø indrettet så det passer jer bedst.

Et eksempel på et af vores mindre kontorlokaler på 24 kvm. Lokalet giver små virksomheder på 2-4 medarbejdere god plads til at vækste. Kontorlokalet egner sig til et lille kontormiljø med op til 4 borde.

Vil du høre mere om dine muligheder i Innovatorium?

Kontakt den daglige leder Gulle J. Rasmussen og hør mere

Ring til os på 70 20 89 11

Du får meget mere end bare et kontorlokale

Innovatorium er meget mere end bare kontorlokaler. Derfor får du en masse muligheder, når du lejer dig ind hos os.

Dette siger vores lejere

Ofte stillede spørgsmål om vores kontorlokaler

Hvor ligger Innovatorium?

Innovatorium ligger i Birkpå Birk Centerpark 40, 7400 Herning. Der er busstoppested lige uden for døren, og desuden er motorvejen kun 5 minutter væk i bil. Det er derfor et meget tilgængeligt kontor, uden lange bilkøer.

Hvad koster et kontorlokale?

Prisen afhænger af størrelsen af størrelsen på det ønskede kontorlokale. Innovatorium Herning tilbyder leje af kontorlokaler fra 19m² og op til 600m².
Lejen starter fra 3171 kr. pr. måned excl. moms.

Skal jeg selv sørge for møbler?

Når du lejer et kontorlokale, får du et tomt lokale. Derfor skal du selv sørge for de møbler du skal bruge for at drive din virksomhed og du har derfor total frihed til at skabe det miljø, udseende og kultur du ønsker på dit kontor.

Hvad skal jeg ellers sørge for?

Ud over møbler, behøver du ikke andet for at komme i gang med at drive din virksomhed. Innovatorium tilbyder en række services, så du kan fokusere på at vækste. Fx kan der let bestilles rengøring, mad fra kantinen mm, uden du selv skal koordinere det, finde leverandører mm.

Hvem er kontorlokalerne for?

Med over 70+ lejere i Innovatorium repræsenterer en bred pallette af brancher, størrelser og erfaring. Fælles for dem alle er, at de vil hinanden, at både døre og sind er åbne, og at der udveksles ideer, viden og erfaringer på kryds og tværs af huset. Vores kontorer er derfor til alle, der ønsker at drive en seriøs virksomhed og kan se fordelen ved at sidde i et kontormiljø som Innovatorium.

Hvor finder jeg flere informationer?

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf: 70 20 89 11 eller sende os en mail på info@innovatorium.info. Går du med overvejelserne om et nyt kontor? Så lov mig, at du tager kontakt og får booket en 30 minutters rundvisning – så kender du mulighederne i Innovatorium og kan tage den bedste beslutning for dig og virksomheden.

På jagt efter et kontor i Herning?


Vi har lige nu kontorer i forskellige størrelser og til forskellige priser til leje. 

Er du interesseret i at høre mere om at have et kontor i Innovatorium, synes vi du skal have en rundvisning.
Det koster kun en halv time af din tid – og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Ring på tlf. 70 20 89 11 og få en snak om dine muligheder

Vil du vide mere?

Udfyld formularen og få svar på dine spørgsmål om priser, praktisk information eller få en uforpligtende rundvisning.

Virksomhed/organisation (Skal udfyldes)

Dit navn (Skal udfyldes)

Din Email (Skal udfyldes)

Dit mobil nr (Skal udfyldes)

Bemærkninger