Konferencelokaler i Herning

Vi har lokaler til den lille og den store konference

Afhold jeres næste konferencer i Herning, på Innovatorium – til en fair pris.
Læs om jeres konference-muligheder herunder.

De rigtige rammer til dit næste event

Skal du holde konference eller kursus i Herning? Så er Innovatorium det perferkte sted til ethvert arrangement – hvad enten det er en lille eller en stor konference

Innovatoriums serviceniveau er med til at give alle konferencedeltagere et imødekommende og professionelt afviklet arrangement:

  • Topmoderne AV-udstyr
  • Gratis wi-fi i hele huset
  • Mulighed for forplejning
  • Receptionsservice
  • Gratis parkering
Indgang m. skærm til Innovatorium Herning
Mad og frokost fra kantinen til dit møde

Forplejning

DinnerdeLuxe sørger for forplejningen til jeres konference eller kursus.

Det er vigtigt at kunne holde fokus og konsentration hele dagen, så for at sikre dette er vand, frugt, kaffe mv.  altid lige uden for døren, så det er let at sikre sig ny energi.

Du kan få komplet forplejning (morgenmad og middagsmad, hvis du ønsker at inkludere dette. Derved sparer du energi, tid og besvær til jeres konference eller kursus, ved at benytte Innovatoriums samlede event-løsning.

Inspirerende miljø

Bryd hverdagens rammer

Når jeres medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere skal mødes, betyder omgivelserne utroligt meget. Skift derfor jeres egne lokaler ud med et konferencelokale i Innovatorium og oplev et spændende og inspirerende miljø blandt andre virksomheder.

Friske omgivelser kan sætte gang i kreativiteten eller være med til at skabe et nyt syn på tidligere opgaver.

Indgang m. skærm til Innovatorium Herning

Udpluk af konferencelokaler du kan leje

Oplæg til konference i innovatorium

Professionelle omgivelser

Vi tilbyder konferencelokaler i Herning med professionelle omgivelser,  moderne it-udstyr såsom whiteboard og projekter. Lokalerne kan opstilles så de passer jeres konference bedst.

Billede af Innovatoriums mødelokale til Siemens

Fleksible muligheder

Vi tilbyder lokaler til både store og små konferencer, og mulighed for anderledes bordopsætninger, hvis det kræves at jeres deltagere skal udføre opgaver i grupper under konferencen.

Billede af gruppe, der arbejder sammen

Også mindre lokaler

Hvis I skal bruge konferencelokaler i mindre størrelser har vi lokaler, hvor i har mulighed for at snakke dagens agenda godt igennem, eller løse opgaver af forskellige slags.

Ofte stillede spørgsmål om vores konferencelokaler

Hvordan foregår betalingen af et konferencelokale?

Vi sender en faktura på mail ultimo af den måned, som lokalet lejes i/er booket i. Lige meget om i skal holde møde med én person i Midjylland eller bruge kursus- eller konferencelokaler til mange, kender i fra starten af jeres omkostninger til leje af vores professionelle lokaler.

 

Hvor længe kan lokalerne anvendes?

I kan kun benytte konferencelokalerne i det tidsrum, hvori i har er booket dem. Dette aftales altid fra starten af sammen med prisen inden en booking laves. Hvis i ønsker at høre til ledighed, så kontakte os i dag.

Er der projektor, skærme og adaptere i konferencelokalerne?

I alle vores konferencelokaler er der professionelt AV-udstyr, så i nemt kan koble jeres computere til en fjernsynsskærm eller en projektor.

Kan vi afholde et heldagskonference i lokalerne og hvad vil det koste?

Har i brug for booke et lokale hele dagen, kan dette sagtens lade sig gøre. For en konkret pris på et konferencelokale, tag kontakt vha. formularen herunder.

Hvor sent kan jeg afbestille min booking?

I kan senest 1 uge inden mødet afbestille jeres bookning. Har du bestilt
forplejning med DinnerdeLuxe, vil der være en længere afbestillingsfrist. Tag derfor kontakt med det samme, hvis i bliver forhindret i at afholde jeres møde, kursus, bootcamp eller konference i vores lokaler.

Hvad er den største fordel ved Innovatoriums lokaler?

Ved at benytte Innovatoriums mødelokaler, kan i fokusere på jeres vigtigste opgave: At servicere jeres kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere. Lokalerne er professionelle, det hele fungerer og der er styr på maden samt rengøring at lokalerne. Det er derfor så mange vælger at bruge dem som kursuslokaler samt til bootcamps og strategimøder.

Pejsestuen - Mødelokale med lædermøbler

Bestil en oversigt over lokaler og priser

Virksomhed/organisation (Skal udfyldes)

Dit navn (Skal udfyldes)

Din Email (Skal udfyldes)

Dit mobil nr (Skal udfyldes)

Bemærkninger