Iværksætteri

Atmosfæren i Innovatorium oser af iværksætteri, innovation og fællesskab
– en unik oplevelse af, hvad vi kan tilbyde

Startup/Iværksætter

Ræk efter stjernerne og udlev drømmen som iværksætter.

I vores miljøer deler du vel indrettede kvadratmetre, skyhøje ambitioner, lange arbejdsdage, networking og toperfarne mentorer med andre startups – bl.a.indenfor it, web og apps.

Du kan også vælge at leje et ”private office” – uanset om det er en skrivebordsplads eller ”private office”, du vælger, så får du i Innovatorium de bedste forudsætninger for succes.

Innovatorium repræsenterer en bred pallette af brancher, størrelser og erfaringer, der – med det samme du træder ind i Innovatorium – giver en fornemmelse af pulsen og den helt unikke iværksætterånd, der huserer. Du får en komplet pakke af faciliteter og services, der gør det nemt at fokusere på de vigtige ting i din virksomhed.

Kompetente rådgivere lige ved hånden

I Innovatorium er gode råd ikke dyre. De fleste er faktisk gratis. Som iværksætter eller vækstvirksomhed er det både vigtigt og værdifuldt at have kompetente rådgivere lige ved hånden. Og det får du som lejer. Helt bogstaveligt!

I huset finder du såvel en række erhvervsfremmeaktører og konsulenter, der er klar til at bidrage med professionel sparring, med gode råd og med at åbne de helt rigtige døre. Du finder desuden en række rådgivere, der indenfor hvert sit felt kan hjælpe din virksomhed med at tage de næste skridt – også når det gælder kapital.

Studerende, talent & “herre i eget hus”

Vi har rugekassen, der kan få dit startup effektivt ud af startboksen. 

Som studerende ved Aarhus Universitet i Herning har du en unik mulighed for at arbejde med innovation og entrepreneurskab gennem din studietid. Dette gælder uanset nationalitet og studievalg, og hvor langt du er i dit studie. Uanset om du blot er nysgerrig, har en konkret forretningsidé eller allerede er i gang med at starte din virksomhed op, så er en plads i Business Factory en oplagt mulighed. Her kan du sidde gratis i din studieperiode.

Vækstvirksomheder

Dynamisk samspil, og en fælles unik iværksætterånd.

De 70+ lejere i Innovatorium repræsenterer en bred pallette af brancher, størrelser og erfaring. Fælles for dem alle er, at de vil hinanden. At både døre og sind er åbne. Og at der udveksles ideer, viden og erfaringer på kryds og tværs af huset.

Samtidig bruger specielt de mindre virksomheder i huset hinanden som gode kolleger. Med fredagsmorgenkaffe, hyggesnak ved frokostbordet, julefrokoster, sommerfester og i det hele taget alt det, der er med til at gøre arbejdsdagen lidt sjovere. Du kan se listen af lejere her.

Har du vilde ideer…?

Gå fra drøm til virkelighed i Wildskab

Wildskab er en kreativ startup hub og en integreret del af Innovatoriums ambitiøse startyp- og innovationspalette. Her podes områdets rebelske startup-DNA med en international kreativ og teknologisk standard. Her er korteste vej fra drøm til handling. Med et unikt mix af millennial startyps og erfarne mentorer. I tæt cooperation med områdets kreative uddannelsesinstituioner. Med et ambitiøst økosystem. Funderet på et stærkt værdisæt…udruges, raffineres, udrustes fundes og markedsmodnes en ny generation af virksomheder, brands og produkter, der kommer til at sætte morgendagens dagsorden.

Læs mere om Wildskab på www.wildskab.com