Iværksætter i Herning?

Bliv iværksætter i Innovatorium og få de bedste forudsætninger i et moderne miljø, hvor atmosfæren altid er fyldt af iværksætteri, innovation og fællesskab.

Hvis du vil være iværksætter i Herning, så kan du glæde dig over at Innovatorium har alt hvad du skal bruge for at vækste din virksomhed. I Innovatoriets moderne miljøer, deler du nemlig skyhøje ambitioner, lange arbejdsdage, networking og toperfarne mentorer med andre startups.

Innovatorium repræsenterer en bred pallette af brancher, størrelser og erfaringer, der – når du træder ind i Innovatorium – giver en fornemmelse af pulsen samt den helt unikke iværksætterånd, der huserer på stedet. Du får en komplet pakke af faciliteter og services, der gør det nemt at fokusere på de vigtige ting i din virksomhed.

Iværksætter med få midler

Når du starter som iværksætter, er det helt naturligt at der ikke er midler til at købe sig til et stort lukket kontor. Du kan derfor vælge en skrivebords plads i stedet. Med en skrivebords plads har du flere muligheder, alt efter hvor langt du er med dit startup.

Ønsker du at få en fast plads, koster en sådan 1.850, – ex. moms. månedligt

Du kan også vælge at leje et ”private office” – uanset om det er en skrivebords plads eller et ”private office”, du vælger, så får du de bedste forudsætninger for succes i Innovatorium.

Kompetente rådgivere lige ved hånden

I Innovatorium er gode råd ikke dyre. De fleste er faktisk gratis. Som iværksætter eller vækstvirksomhed er det både vigtigt og værdifuldt at have kompetente rådgivere lige ved hånden. Og det får du som lejer. Helt bogstaveligt!

I huset finder du såvel en række erhvervsfremmeaktører og konsulenter, der er klar til at bidrage med professionel sparring, med gode råd og med at åbne de helt rigtige døre. Du finder desuden en række rådgivere, der indenfor hvert sit felt kan hjælpe din virksomhed med at tage de næste skridt – også når det gælder kapital.

 Ræk efter stjernerne og udlev drømmen som iværksætter.

Studerende, talent & “herre i eget hus”

Vi har rugekassen, der kan få dit startup effektivt ud af startboksen. 

Som studerende ved Aarhus Universitet i Herning har du en unik mulighed for at arbejde med innovation og entrepreneurskab gennem din studietid. Dette gælder uanset nationalitet og studievalg, og hvor langt du er i dit studie. Uanset om du blot er nysgerrig, har en konkret forretningsidé eller allerede er i gang med at starte din virksomhed op, så er en plads i Business Factory en oplagt mulighed. Her kan du sidde gratis i din studieperiode.

Vækstvirksomheder

Dynamisk samspil, og en fælles unik iværksætterånd.

De 70+ lejere i Innovatorium repræsenterer en bred pallette af brancher, størrelser og erfaring. Fælles for dem alle er, at de vil hinanden. At både døre og sind er åbne. Og at der udveksles ideer, viden og erfaringer på kryds og tværs af huset.

Samtidig bruger specielt de mindre virksomheder i huset hinanden som gode kolleger. Med fredagsmorgenkaffe, hyggesnak ved frokostbordet, julefrokoster, sommerfester og i det hele taget alt det, der er med til at gøre arbejdsdagen lidt sjovere. Du kan se listen af lejere her.