Drop In

Innovatorium fås også i små bidder

Du er altid velkommen til at droppe ind, hvis du er i nabolaget og har brug for et skrivebord i et par timer. Eller for at slippe innovationen fri i et hus, der emmer af fandenivoldskhed, nytænkning og fremdrift. Eller for at mærke tankerne gro. Eller …

Meget mere end bare en arbejdsplads

Drop in, og se at vi er et dynamisk hus fyldt med startups, iværksættere og vækstvirksomheder der arbejder meget mere 24/7 end 8-16. Du vil også med jævne mellemrum kunne opleve inspirerende foredrag og andre business- og netværksevents i Innovatorium.

Fik du budskabet: Vi vil rigtig gerne se dig i Innovatorium. Any time!

Læs mere om Innovatorium

Cafe

Det store atrium er hjertet i Innovatorium, 5-stjernet mad til 2-stjernede priser

I Innovatorium kan du få stillet både sulten, tørsten, nysgerrigheden og behovet for at netværke. Her er der på alle måder højt til loftet – og mulighed for at skabe både forretningsmæssige og personlige relationer.

Mødelokaler

Vi har lokalerne til det lille møde, den store konference – og alt det ind imellem

I Innovatorium kan du leje 12 mødelokaler – i forskellig størrelse og indretning, så du kan få det tilpasset til dit præcise møde-, kursus- eller konferencebehov.

  • Topmoderne AV-udstyr
  • Gratis wi-fi i hele huset
  • Mulighed for catering
  • Gratis parkering
  • Receptionsservice

Se flere af vores professionelle mødelokaler.

Events

De helt rigtige rammer til dit næste event

Planlægger du et foredrag, en bootcamp, en erhvervsmesse, et business dating-arrangement eller noget helt femte, så er Innovatorium et hus ud over det sædvanlige. På alle måder. Derfor kan vi også tilbyde dit næste event den helt rigtige indpakning.

Læs mere om events i Innovatorium