Atrium

I Atrium får du stillet sulten, tørsten, nysgerrigheden og behovet for at netværke

Det store Atrium er hjertet i Innovatorium.

Her er der på alle måder højt til loftet

– Og mulighed for at skabe og vedligeholde de forretningsmæssige og personlige relationer, der er en helt afgørende fordel ved at være lejer i huset.

Som virksomhed vil du hurtigt kunne opleve, hvordan snakken går på kryds og tværs over den daglige frokost – eller den ugentlige fredags morgenkaffe i Atrium. Du vil opleve hvordan gode kollegaer, professionelle råd og et stærkt fagligt netværk bliver serveret til dig direkte på et sølvfad – ganske bogstaveligt, og temmelig værdifuldt.

Billede af lækker buffet på innovatorium i herning

5-stjernet mad til 2-stjernede priser

Forplejningen i Innovatorium er lagt i hænderne på DinnerdeLuxe.

Og selv om de stadig har deres første Michelin-stjerne til gode, tør vi godt love, at dine smagsløg meget hurtigt vil blive afhængige af den på en gang sunde, smagfulde og varierede mad (for ikke at snakke om deres stærkt vanedannende kaffevarianter).

Er du mere til en medbragt madpakke, må du naturligvis hellere end gerne nyde den i Atrium sammen med dine kollegaer og medlejere. Samtidig har hvert etage i Innovatorium sit eget the-køkken med køleskab og plads til din egen kaffemaskine.

Udvid dit netværk 

Nyd din frokost ved et af bordene i Atrium.

Her har du mulighed for at blive opdateret på hvad der sker i området, i huset og sidst, men ikke mindst har du mulighed for at udvide dit profesionelle netværk med stærke brancheprofiler.

Events

De helt rigtige rammer til dit næste event.

Planlægger du et foredrag, en bootcamp, en erhvervsmesse, et business dating-arrangement eller noget hel femte, så er Innovatorium på alle måder et hus ud over det sædvanlige. Derfor kan vi også tilbyde dit næste event den hel rigtige indpakning.