Drop In

Innovatorium fås også i små bidder

Du er altid velkommen til at droppe ind, hvis du er i nabolaget og har brug for et skrivebord i et par timer. Eller for at slippe innovationen fri i et hus, der emmer af fandenivoldskhed, nytænkning og fremdrift. Eller for at mærke tankerne gro. Eller …

Meget mere end bare en arbejdsplads

Drop in, og se at vi er et dynamisk hus fyldt med startups, iværksættere og vækstvirksomheder der arbejder meget mere 24/7 end 8-16. Du vil også med jævne mellemrum kunne opleve inspirerende foredrag og andre business- og netværksevents i Innovatorium.

Fik du budskabet: Vi vil rigtig gerne se dig i Innovatorium. Any time!

Læs mere om Innovatorium

Cafe

Det store atrium er hjertet i Innovatorium, 5-stjernet mad til 2-stjernede priser

I Innovatorium kan du få stillet både sulten, tørsten, nysgerrigheden og behovet for at netværke. Her er der på alle måder højt til loftet – og mulighed for at skabe både forretningsmæssige og personlige relationer.

Mødelokaler

Vi har lokalerne til det lille møde, den store konference – og alt det ind imellem

I Innovatorium kan du leje 12 mødelokaler – i forskellig størrelse og indretning, så du kan få det tilpasset til dit præcise møde-, kursus- eller konferencebehov.

  • Topmoderne AV-udstyr
  • Gratis wi-fi i hele huset
  • Mulighed for catering
  • Gratis parkering
  • Receptionsservice

Se flere af vores professionelle møde- og kursuslokaler

Events

De helt rigtige rammer til dit næste event

Planlægger du et foredrag, en bootcamp, en erhvervsmesse, et business dating-arrangement eller noget helt femte, så er Innovatorium et hus ud over det sædvanlige. På alle måder. Derfor kan vi også tilbyde dit næste event den helt rigtige indpakning.